
Creps de farina d'espelta i melmelada de tomàquet
Ingredients
- 1/2 litre llet
- 320 g farina d'espelta
- 2 ous
- 4 cullerades oli
- 1 polsim sal
Instructions
Barregeu la llet amb l’oli. A part bateu els ous i afegiu-los a la llet i l’oli. Poseu-hi el polsim de sal. Finalment, poseu-hi la farina d’espelta a poc a poc i barregeu-ho fins que quedi una pasta llisa.
Si queda molt espès, afegiu-hi miques d’aigua.
Pinteu una paella amb una mica d’oli, quan estigui ben calenta tireu-hi un cullerot de la pasta al mig de la paella i escampeu-ho perquè quedi una capa molt fina. Quan estigui ros d’un costat, ho gireu.
Fora del foc, farciu-lo de la melmelada i l’emboliqueu-ho.
Hi podeu posar una mica de sucre per sobre, i si voleu, una mica de xocolata calenta.
Bon profit!