
Paella de gra d'espelta petita
Ingredients
- 900 g d'espelta petita en gra
- 2 cebes
- 3 porros
- 1 col
- 1/2 carbassa mitjana
- 5 carxofes
- 1 manat de bledes
- 4 tomàquets
- Oli i sal
- Aigua del remull de l'espelta
Instructions
Poseu en remull la nit abans el gra d’espelta petita. L’endemà, coleu-la i poseu-la a bullir amb aigua i sal uns 40 minuts.
En una paella amb oli d’oliva, comenceu sofregint la ceba tallada a tires. Afegiu-hi els porros tallats a rodanxes. Quan agafin una mica de color, afegiu-hi les carxofes tallades a quarts i seguidament la col tallada a tires fines i la carbassa tallada a daus.
Remeneu- ho i segui-ho sofregint. Poseu-hi la sal.
Quan la carbassa sigui una mica tova, hi poseu les bledes tallades a tires fines.
Al cap de 10 minuts, retireu les verdures al voltant de la paella i al mig hi feu un sofregit amb l’all i els tomàquets. Saleu-lo.
Quan el sofregit tingui un color daurat, remeneu-lo i afegiu-hi l’espelta bullida i l’aigua del bullit.
Deixeu coure tot junt uns 15 minuts.
Recipe Notes
Aquesta recepta pot variar segons les verdures de temporada.