Albergínies farcides de verdures i gra del blat forment

Albergínies farcides de verdures i gra del blat forment

Servings 4 persones

Ingredients

  • 4 albergínies
  • 1 ceba tallada
  • 1 pebrot vermell tallat a daus
  • 2 pebrots verds tallats a tires fines
  • 4 tomàquets vermells sense pell ni llavors tallats a trossos petits

Instructions

  1. Poseu el gra del Forment en remull 12 h i l’endemà el bulliu amb aigua i sal uns 40 minuts. Quan estigui cuit coleu-lo.

  2. Talleu les albergínies per la meitat i feu-hi unes escissions a la part blanca. Fregiu- les amb oli abundant fins que agafin un color daurat. Si voleu, també les podeu coure al forn. Quan estiguin fredes, amb l’ajut d’una cullera, traieu la polpa. Reserveu les albergínies buidades i la polpa.

  3. En una paella amb oli, sofregiu la ceba. Quan estigui transparent, afegiu- hi els pebrots i al cap d’una estona, el tomàquet. Quan el sofregit estigui cuit, afegiu-hi el gra de forment bullit i ho deixeu al foc tot junt uns 10 minuts. Finalment tireu-hi la polpa de l’albergínia i doneu-hi unes voltes tot remenant.

  4. Farciu l’albergínia amb aquest preparat. Si voleu, podeu posar-hi una mica de formatge ratllat per sobre i gratineu-lo.

Recipe Notes

Aquest preparat pot servir per altres farcits: carbassó, xampinyons, farcellets de col, tomàquet, etc.

Bon profit!!

Deixa un comentari

Recipe Rating




three − two =