Magdalenes de farina Florència Aurora

Magdalenes de farina Florència Aurora

Ingredients

  • 2 ous
  • 175 g de sucre de canya morè
  • 600 ml de llet
  • 190 g d'oli suau
  • 210 g de farina integral
  • Ratlladura de llimona
  • 8 g de Royal

Instructions

  1. Bateu els ous amb el sucre. Afegiu-hi la llet, la ratlladura de llimona i l’oli i seguiu batent.

  2. Incorporeu-hi la farina tamisada i el llevat.

  3. Remeneu el conjunt fins que quedi una pasta homogènia.

  4. Deixeu-ho reposar a la nevera un parell d’hores.

  5. Ompliu els motllos de les magdalenes fins a ¾ parts amb aquesta pasta.

  6. Enforneu-les amb el forn calent a 180º de 15 a 20 minuts (depèn del forn).

Recipe Notes

Si voleu, hi podeu posar una mica de sucre per sobre abans de posar-les al forn.
I també s’hi pot afegir poma trossejada dins la magdalena.

Us hi llepareu els dits!!

Deixa un comentari

Recipe Rating




eighteen − eleven =