Paella de gra d’espelta petita

Paella de gra d'espelta petita

Servings 10 persones

Ingredients

  • 900 g d'espelta petita en gra
  • 2 cebes
  • 3 porros
  • 1 col
  • 1/2 carbassa mitjana
  • 5 carxofes
  • 1 manat de bledes
  • 4 tomàquets
  • Oli i sal
  • Aigua del remull de l'espelta

Instructions

  1. Poseu en remull la nit abans el gra d’espelta petita. L’endemà, coleu-la i poseu-la a bullir amb aigua i sal uns 40 minuts.

  2. En una paella amb oli d’oliva, comenceu sofregint la ceba tallada a tires. Afegiu-hi els porros tallats a rodanxes. Quan agafin una mica de color, afegiu-hi les carxofes tallades a quarts i seguidament la col tallada a tires fines i la carbassa tallada a daus.

  3. Remeneu- ho i segui-ho sofregint. Poseu-hi la sal.

  4. Quan la carbassa sigui una mica tova, hi poseu les bledes tallades a tires fines.

  5. Al cap de 10 minuts, retireu les verdures al voltant de la paella i al mig hi feu un sofregit amb l’all i els tomàquets. Saleu-lo.

  6. Quan el sofregit tingui un color daurat, remeneu-lo i afegiu-hi l’espelta bullida i l’aigua del bullit.

  7. Deixeu coure tot junt uns 15 minuts.

Recipe Notes

Aquesta recepta pot variar segons les verdures de temporada.

Deixa un comentari

Recipe Rating




17 − six =