Com ho fem

Producte ecològic de Gallecs

Com ho fem

El molí de pedra natural

El molí de pedra natural

A Can Jornet tenim un molí de pedra natural i fusta per moldre el gra sense refinar. Així s’aconsegueix que els cereals conservin tots els nutrients, les vitamines i els minerals. La baixa fricció assegura que el gra no perdi el germen (que conté gran quantitat de vitamines, sals minerals, proteïnes i àcids grassos essencials) i la capa aleurona (rica en proteïnes, enzims i vitamines). Així doncs, obtenim una farina d’una qualitat òptima.

És un procés lent i la mòlta és un procés suau on s’obté una farina sense escalfament i per tant, es conserven totes les propietats organolèptiques del cereal (el sabor, l’olor, el color, els minerals, etc.).

El nostre molí és de pedra i fusta i els tamisos varien segons el tipus de farina que es vulgui obtenir. Així doncs, obtenim farines integrals, semis o blanques. A més, també fem sèmoles i semolines que serveixen per a fer pastes alimentàries.

Desplaça cap amunt
Resum de privacitat

Aquest lloc web utilitza cookies per poder oferir-te la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema al teu navegador i duu a terme funcions com reconèixer-te quan tornes al nostre lloc web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions del web trobes més interessants i útils.